PVC Dakstuk

Het dakstuk is vervaardigd uit hoogwaardige pvc-doek, met een gewicht van 680 gr/m².

Deze doek is zeer sterk, enorm uv-bestendig en zeer onderhoudsvriendelijk. U zal er dan ook jaren plezier van hebben. Er is een zeer uitgebreide keuze aan kleuren, waarvan wij het grootste deel op voorraad hebben liggen.


Wij maken de dakstukken steeds op maat in ons eigen atelier, u moet altijd rekening houden met een productietijd van 2 à 6 weken naar gelang de drukte. U wordt hiervan op de hoogte gehouden bij de bevestiging van de bestelling.  Voor de bestelling dient u de maten van de constructie in te vullen in het onderstaand formulier. Wij fabriceren het dakstuk iets groter zodat het gemakkelijk te monteren is.

Standaard wordt er gewerkt met een flap met inox ringen aan de onderkant van het dakstuk voor het opspannen van het zeil. Met dit systeem kan u een goede spanning op het zeil zetten, dit is belangrijk voor de afwatering en de levensduur van het dakstuk. Daarnaast kan u ook kiezen voor een extra bevestiging dmv gespen.

De windflap is een opening aan de bovenkant van het dakstuk, dit is voor een bescherming bij teveel wind. Bij de grotere dakstukken is dit wel aan te raden.

Onderaan het dakstuk werken we normaal met een flap welke in de hoeken is dichtgelast. Standaard is deze recht afgewerkt met een kleine zoom voor de sterkte. Indien een een andere afwerking wenst kan u dat selecteren.

Indien u ook een plaatsing wenst kan u best via ons offerteformulier werken.  

U kan steeds een extra omschrijving en een aantal foto’s meesturen voor de nodige duidelijkheid.

€ 484,00 incl. 21% Btw
€ 400,00 excl. 21% Btw
Product op maat, 2 à 6 weken