Offerte aanvraag - PVC wand voor een terrasoverkapping

De zijwand is vervaardigd uit hoogwaardige PVC-doek, met een gewicht van 680 gr/m²
Deze doek is zeer sterk, enorm uv-bestendig en zeer onderhoudsvriendelijk. U zal er dan ook jaren plezier van hebben. Er is een zeer uitgebreide keuze aan kleuren, waarvan wij het grootste deel op voorraad hebben liggen.

Wij maken de zijwanden steeds op maat in ons eigen atelier, u moet altijd rekening houden met een productietijd van 2 à 6 weken naar gelang de drukte. U wordt hiervan op de hoogte gehouden bij de bevestiging van de bestelling.

Wij maken de zijwanden steeds iets kleiner in hoogte, hierdoor raken ze de grond niet. Onderaan wordt het zeil standaard afgewerkt met een tunnel en een grondzeil. De tunnel is voorzien voor een metalen buis. Hierdoor hangt het zeil steeds opgespannen, het helpt ook bij het oprollen van het zeil. Het grondzeil zorgt ervoor dat wind en regen niet onder de zijwand kunnen komen.

Indien u een deur wenst kan u dit aanvinken bij de opties. Een deur wordt mbv 2 ritsen geopend en gesloten.
U kan de zijwand bevestigen aan de uw constructie met behulp van inox draaisluitingen (meest gekozen op de 3 zijden. Indien u een andere keuze wenst kan u dit selecteren bij de opties.

Voor de maten is het best dat u een schets bijvoegt.