Rechthoekig netgaas winterzeil

Een winterzwembadzeil wordt steeds iets groter dan het zwembad gemaakt. Hierdoor kan het gemakkelijk over het zwembad gespannen worden. Dit helpt ook bladeren en vuil uit het zwembad te houden bij windstoten.

Voor de overslag wordt standaard een halve meter rondom rond het zwembad genomen. Indien dit voor u niet uitkomt kan u tevens andere maten opgeven bij de overslag, deze moeten wel minimaal 0,30 meter zijn. Standaard staat deze ingevuld op een halve meter.

Het winterzwembadzeil wordt met behulp van ronde EPDM rekkers opgespannen. In het zeil zijn er om de halve meter INOX ringen voorzien. Voor de verankering moet u een keuze maken naar gelang de ondergrond. In het gras met piketten en steen met een verzonken ankers. Vaak worden er rekkers van 20 cm gebruikt dit maakt dat de verankering op 70 cm van de rand van het zwembad komt.

U vult de exacte afmetingen (lengte en breedte) van het zwembad in. De overslag kan u ook aanpassen. Het zeil wordt door ons op maat voor u gemaakt. Hierdoor dient u rekening te houden met een leveringstermijn van 2 á  6 weken naargelang de drukte in de productie.

€ 12,10 per m² incl. 21% Btw
€ 12,10 incl. 21% Btw
€ 10,00 excl. 21% Btw
Product op maat, 2 à 6 weken