Plat zeil voor aanhangwagen

Met een plat zeil voor uw aanhangwagen zorgt u ervoor dat er niets kan wegwaaien uit uw aanhangwagen tijdens het transport. Het zeil houdt ook uw materiaal droog en uit het zicht. 

Een plat zeil voor de aanhangwagen wordt uit een hoogwaardige waterdichte PVC-doek van 680 gr/m² gemaakt. Wij maken platte zeilen voor de aanhangwagen steeds op maat in ons eigen atelier, u moet altijd rekening houden met een productietijd van 2 à 6 weken naar gelang de drukte. U wordt hiervan op de hoogte gehouden bij de bevestiging van de bestelling. Voor de bestelling dient u de maten van de aanhangwagen in te vullen in het onderstaand formulier.

Voor de hoeken hebt u enkele keuzes qua afwerking. Standaard worden de platte zeilen afgewerkt als een rechthoekig zeil, hierbij krijgt u dan een kleine flap als u het zeil op de aanhangwagen legt. U kan bij de optie "Afwerking hoeken" kiezen voor 2 andere afwerkingen.
Bij hoeken uitsnijden, worden de hoeken uitgesneden en extra versterkt zodat de hoeken mooi rond de aanhangwagen plooien.  Als er een ladderrek aanwezig is, is dit de beste optie. Dan kunnen de hoeken mooi uitgewerkt worden rond het ladderrek. Zie de foto met het rode zeil.
Met de hoeken vast gelast krijgt u een kleine hoes die mooi over de aanhangwagen past. 

Rekkers of elastische koord zijn nooit inbegrepen in de prijs van het dekzeil.  De rekkers vindt u hier terug op onze webshop.

U kan steeds een extra omschrijving en een aantal foto’s meesturen voor de nodige duidelijkheid.

€ 35,09 per m² incl. 21% Btw
€ 35,09 incl. 21% Btw
€ 29,00 excl. 21% Btw
In stock