Windbreekgaas

Onze windbreekgazen zijn ideaal voor zijwandventilatie voor stallen (runderen, varkens, geiten, ...), bij nieuwbouw en bestaande stallen. De windbreekgazen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Alle zeilen worden steeds op maat gemaakt in ons eigen atelier te Dendermonde. 

Met een zijwandventilatie kan u zowel de temperatuur beïnvloeden als beschermen tegen wind, slagregen , sneeuw en vogels. Door de traploze aansturing kan de schaduw en verluchting perfect geregeld worden.

De windbreekzeilen kunnen zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven geopend worden. Het vaakst wordt gekozen voor een opening van boven naar beneden. Hierdoor kan men de schaduw en de verluchting beter regelen. De opening bovenaan zorgt ervoor dat de dieren niet in de tocht staan.  

Een winbreekgaas is niet volledig waterdicht, we hebben 2 varianten. Een zeil dat slechts 10 % wind doorlaat of een zeil dat 30 % doorlaat.  Het zeil met 10% doorlaat is enkel in het wit verkrijgbaar, het zeil met 30% is in verschillende kleuren verkrijgbaar (zie de keuzemogelijkheid hieronder). Ons volledig waterdicht windbreekzeil vind u hier.

Bij de installatie van windbreekgazen worden ook stormbeveiligers geplaats. Deze houden het zeil op hun plaats bij veel wind. Er kan achter het windbreekgaas een vogelgaas geïnstalleerd worden. Dit zorgt ervoor als het windbreekgaas open is de stal nog steeds beschermt is tegen vogels.

Voor de aansturing kan er ook gekozen worden voor een weerstation zodat het windbreekgaas automatisch werkt.

Voor de montage hebben we verschillende teams die onze zeilen compleet voor u installeren.

Via het offerteformulier kan u reeds een aantal gegevens invullen zodat we u een richtprijs kunnen geven. U kan ook steeds rechtstreeks  met ons contact opnemen.

Product op maat, 2 à 6 weken