Store

Een store is een waterdicht windbreekzeil voor het afdichten van een stal. De windbreekzeilen kunnen zowel van boven naar benden als van beneden naar boven geopend worden.Door de traploze aansturing kan de schaduw of verluchting perfect geregeld worden.  

Onze store-zeilen zijn ideaal voor zijwandventilatie voor stallen (runderen, varkens, geiten, ...), bij nieuwbouw en bestaande stallen. De store-zeilen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Alle zeilen worden steeds op maat gemaakt in ons eigen atelier te Dendermonde. 

Met een zijwandventilatie kan u zowel de temperatuur beïnvloeden als beschermen tegen wind, slagregen , sneeuw en vogels. Door de traploze aansturing kan de schaduw en verluchting perfect geregeld worden.

De store-zeilen kunnen zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven geopend worden. Het vaakst wordt gekozen voor een opening van boven naar beneden. Hierdoor kan men de schaduw en de verluchting beter regelen. De opening bovenaan zorgt ervoor dat de dieren niet in de tocht staan.  

Een store-zeil is een waterdicht dekzeil. Het bestaat uit een netgaas met doorzichtige coating. Hierdoor is het zeil 100% waterdicht maar komt er toch nog voldoende licht binnen. We hebben steeds 2 kleuren op voorraad, crystal wit en crystal groen. Ons windbreekzeil dat niet volledig waterdicht is vind u hier.

Bij de installatie van store-zeilen worden ook stormbeveiligers geplaats. Deze houden het zeil op hun plaats bij veel wind. Er kan achter het store-zeil een vogelgaas geïnstalleerd worden. Dit zorgt ervoor als het store-zeil open is de stal nog steeds beschermt is tegen vogels.

Voor de aansturing kan er ook gekozen worden voor een weerstation zodat het store-zeil automatisch werkt.

Voor de montage hebben we verschillende teams die onze zeilen compleet voor u installeren.

Via het offerteformulier kan u reeds een aantal gegevens invullen zodat we u een richtprijs kunnen geven. U kan ook steeds rechtstreeks  met ons contact opnemen.

Product op maat, 2 à 6 weken