Klein plat zeil waterdicht

Een waterdicht plat zeil wordt vaak gebruikt voor het afdekken van materiaal. Het dekzeil is vervaardigd uit hoogwaardige PVC-doek, met een gewicht van 680 gr/m². Deze doek is zeer sterk, enorm uv-bestendig. Er is een zeer uitgebreide keuze aan kleuren, waarvan wij het grootste deel op voorraad hebben liggen.

Dit product is speciaal opgesteld voor de kleinere zeilen, bijv. voor het afdekken van tuinmeubelen of andere zaken in de tuin tijdens de winter.

Wij maken de dekzeilen steeds op maat in ons eigen atelier, u moet altijd rekening houden met een productietijd van 2 à 6 weken naar gelang de drukte. U wordt hiervan op de hoogte gehouden bij de bevestiging van de bestelling.  Voor de bestelling dient u de maten van het dekzeil in te vullen in het onderstaand formulier. 


De boorden van het dekzeil worden allemaal omgezoomd met een bood van 5 cm. In deze boord wordt er verzinkte ringen geplaatst, standaard om de 50 cm. Voor het vastleggen wordt er meestal met ronde of platte rekkers gewerkt. Deze kan u hieronder vinden bij  gerelateerde producten. 


U kan steeds een extra omschrijving en een aantal foto’s meesturen voor de nodige duidelijkheid.

€ 10,89 per m2 incl. 21% Btw
€ 10,89 incl. 21% Btw
€ 9,00 excl. 21% Btw
Product op maat, 2 à 6 weken