Zandbakzeil

  • Zandbakzeil

Een zandbakzeil wordt uit een hoogwaardige netgaas doek (pvc gecoat) van 295 gr/m² gemaakt. Wij maken de zandbakzeilen steeds op maat in ons eigen atelier, u moet altijd rekening houden met een productietijd van 2 à 6 weken naar gelang de drukte. U wordt hiervan op de hoogte gehouden bij de bevestiging van de bestelling. Voor de bestelling dient u de maten van het zandbakzeil in te vullen in het onderstaand formulier.

U vult de breedte en lengte van de zandbak in. Bij de overslag vermeld u de hoogte van de overslag die u wenst. 

Standaard worden de zeilen als plat zeil afgewerkt. U kan kiezen voor een hoesvorm (zie foto) of uitgesneden hoeken. Bij een hoes wordt het zeil in elke richting 2 cm groter gemaakt zodat het vlot over de zandbak past.

In de boord van het zandbakzeil worden ringen van 16 mm geplaatst, mbv deze ringen kan u het zeil stevig vastmaken. Voor het vastmaken worden meestal ronde rekkers of een elastische koord gebruikt, u vindt deze onderaan bij gerelateerde producten. De rekkers of elastische koord is niet inbegrepen en dient afzonderlijk besteld te worden.

U kan steeds een extra omschrijving en een aantal foto’s meesturen voor de nodige duidelijkheid.

Dit formulier werkt enkel voor rechthoekige zandbakken. Indien uw zandbak een andere vorm heeft kan u dit offerte formulier gebruiken. U kan het offerte formulier tevens gebruiken als u een waterdicht PVC zeil met een zeef wenst.

€ 77,79 incl. 21% Btw
€ 64,29 excl. 21% Btw
Product op maat, 2 à 6 weken