Pvc dekzeil voor brandhout

Een Pvc-dekzeil is ideaal voor het afdekken van een stapel brandhout. Het dekzeil is vervaardigd uit hoogwaardige PVC doek  welke zeer sterk en enorm UV-bestendig is. U kan kiezen voor een doek met gewicht van 680 g/m² of 900 g/m². Het voordeel van de 680 g/m² is dat deze reeds heel sterk is maar toch nog goed handelbaar ivm het gewicht. De 900 g/m² is nog sterker en beter bestand tegen scheuren maar weegt meer.  Er is een zeer uitgebreide keuze aan kleuren, waarvan wij het grootste deel op voorraad hebben liggen. 

U kan onze kwaliteit doek niet vergelijken met de vaak voorkomende PE-dekzeilen, deze zijn van een veel slechtere kwaliteit en worden normaal enkel voor een tijdelijke afdekking gebruikt. Indien u hiernaar opzoek bent kan u deze hier vinden in onze webshop.

Wij maken de PVC dekzeilen steeds op maat in ons eigen atelier, u moet altijd rekening houden met een productietijd van 2 à 6 weken naar gelang de drukte. U wordt hiervan op de hoogte gebracht bij de bevestiging van de bestelling.  Voor de bestelling dient u de maten van het dekzeil in te vullen in het onderstaand formulier.

De boorden van het dekzeil worden allemaal omgezoomd met een bood van 5 cm. In deze boord wordt er verzinkte ringen geplaatst, standaard om de 50 cm. Voor het vastleggen wordt er meestal met ronde of platte rekkers of met een elastische koord gewerkt. Deze kan u hieronder vinden bij  gerelateerde producten. 


U kan steeds een extra omschrijving en een aantal foto’s meesturen voor de nodige duidelijkheid.

€ 13,31 per m2 incl. 21% Btw
€ 13,31 incl. 21% Btw
€ 11,00 excl. 21% Btw
Product op maat, 2 à 6 weken