Oprolbache voor een vrachtwagen

Kiepvrachtwagens maken vaak gebruik van een oprolbache voor het afdekken van de kipper. De dekzeilen worden met behulp van een buis opgerold. 

Wij maken de oprolbachen steeds op maat in ons eigen atelier, u moet altijd rekening houden met een productietijd van 2 à 6 weken naar gelang de drukte. U wordt hiervan op de hoogte gehouden bij de bevestiging van de bestelling. Voor de bestelling dient u de buitenmaten van de bak in te vullen in het onderstaand formulier. Daarna vult u nog de lengtes in van de verschillende flappen. 

De oprolbachen worden vervaardigd uit hoogwaardige PVC doeken, u hebt de keuze uit een doek van 680 g/m², 900 g/m² of een vlamvertragend doek. Voor de bachen die veel afzien gebruikt u best de 900 g/m², voor doeken die warm kunnen worden zoals bij transport van asfalt gebruikt u best de vlamvertragende doeken. 

Standaard wordt er een versterkingsboord rondom het zeil voorzien, op de plaats waar het zeil de bak raakt. Voor extra versterkingsbanden ter hoogte van de dwarsliggers kan u het aantal selecteren en de afstanden vermelden in de opties.
De posities van de uitsnijdingen voor de sjorbanden (waarmee de lat wordt opgespannen) en de uitsnijdingen voor de stops (waartegen het dekzeil is opgerold), kan u bij de opties in het bestelformulier hieronder invullen.

Indien er ook een oprollat dient meegeleverd te worden kan u dit aanvinken, hierbij hebt u de optie tussen een ronde buis of een lat. De keuze hiervoor hangt vooral af van de voorkeur van de chauffeur.  Indien u kiest voor een oprollat of buis wordt dit een transport buiten formaat door de lengte van de oprollat. Hier horen hogere kosten bij (België 145,20 €). U kan het dekzeil en de oprollat steeds bij ons komen ophalen.

Voor het vastmaken van het dekzeil aan de kipper hebt u de keuze uit draaisluitingen, beugels met een kabel, een kederprofiel of een boord met touw in combinatie met een lat die wordt vastgeschroefd. 

U kan steeds een extra omschrijving en een aantal foto’s meesturen voor de nodige duidelijkheid.

Dit bestelformulier werkt enkel voor de rechthoekige oprolbachen en voor een plaatsing bij ons. Indien het dekzeil dat u nodig hebt een ingewikkeldere vorm heeft kan u best dit offerte formulier gebruiken. 

€ 32,07 per m2 incl. 21% Btw
€ 32,07 incl. 21% Btw
€ 26,50 excl. 21% Btw
Product op maat, 2 à 6 weken