Easy cover™

  • Easy cover™

Een Easy Cover™ is een afdekzeil voor de containers dat op een eenvoudige manier op de container kan gelegd worden terwijl deze op de trailer staat. De chauffeur kan mbv een stok & gaffel de Easy Cover™ vanop de grond over de container trekken. Dit is een zeer veilige en snelle manier van werken.

Het manuele systeem heeft op de hydraulische systemen de voordelen dat er de chauffeur de container altijd kan afdekken. Bij de hydraulische systemen kan er soms iets mis gaan met de hardware of steekt er iets teveel uit voor de arm,  en dan kan de container niet meer afgedekt worden. Tevens is de aankoopprijs een groot voordeel voor de Easy cover™.

Wij maken de Easy Cover™ standaard op een lengte van 9,00 en 8,00 meter. Met deze 2 maten kunnen bijna alle lengtes van containers afgedekt worden. Op het zeil met lengte 9,00 meter zijn 2 extra rekkers voorzien op het einde om het zeil in te korten en zo ook te gebruiken op kleinere containers. 

De elastieken voor het vastleggen van de Easy Cover™ zijn reeds voorzien in de boord van het zeil, mbv van de stok (er zit een haak aan gemonteerd) kan de chauffeur de elastieken nemen en aanspannen op de container.

Indien u dient wenst plaatsen we uw logo op het einde van de Easy Cover™.  U kan deze optie hieronder selecteren en uw logo meesturen met de bestelling.

€ 314,60 incl. 21% Btw
€ 260,00 excl. 21% Btw
In stock